1310205801.jpg 

 

阿凡達

I see you. 我看見你(我感受到你)

 

Everything is backwards now, like out there is the true world and in here is the dream. 現在每件事都相反了,那裡像真實世界,這裡卻像一場夢。

 

They've sent us a message … that they can take whatever they want. 

Well, we will send them a message: that this … this is our land! 

他們給我們一個訊息….他們可以予取予求。我們也要給他們一個訊息,這是我們的土地!


創作者介紹
創作者 toxic endorphin 的頭像
toxic endorphin

肥宅破繭記事本

toxic endorphin 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()